Tejfölös-sonkás párnaféleség.

>> 2009. június 15., hétfő





Úgy látom Bellyvel egyszerre mentünk strandra,ahová persze kellett egy kis hazai. A poharas módszert majd átveszem, mert nekem a batyu hajtogatás nem ment túl jól és strandon sem túl jó fényképezni, kissé világos lett, de finom volt,érdemes elkészíteni.
A tészta az Limara kiflije,kis változtatásokkal
2 dl tej,

3 dkg élesztő,

2 dl natúr joghurt,

1 ek cukor,

5 dkg margarin,

1 tojás,

1 ek.só

kb.50 dkg liszt
Az élesztőt felfuttatjuk a tejben a cukorral.Kimérjük a többit ,hozzárakjuk és megdagasztjuk.Kelesztőtálba rakjuk és kb 40 perc alatta háromszorosára kelesztjük. Közben előkészítjük a tölteléket.

Töltelék hozzávalói:

2 dl tejföl,

hagyma,

15-20 dkg sonkás szalámi, esetleg kis szalonna is

Tetejére: tojássárga.reszelt(füstölt) sajt

Más..Nem tudnátok segíteni abban,hogy hogyan kell visszautalnom valakire ,úgy, hogy rá is lehessen kattintani egyből pl.Limara kiflijére,vagy Belly táskájára?

Köszi előre!




2 megjegyzés:

Chef Viki 2009. június 16. 21:38  

Nyami, jöhet!

Visszautalni úgy lehet pontosan másokra, hogy megnyitod az oldalt, amire utalni szeretnél, pl. most Belly vagy Limara. Ha ráklikkelsz a recept címére, a net címsorában megjelenik a html hivatkozása. Kijelölöd, lemásolod. Aztán amikor írod a bejegyzésedet, kijelölöd feketére Belly vagy Limara nevét, a pici zöld internet ikonra kattintasz (link). Azok mellett van, ahol a betűszínt, vastagságot, stb. is tudsz állítani. Feljön egy kis ablak. Na oda illeszted be a lemásolt linket, Ctrl+V, vagy jobb egérgomb - beillesztés. Vagy egyszerűen csak beírod kézzel a pontos blogcímet, elejétől a végéig, és OK.

Nagyon bonyolult volt?

Andi/cuki 2009. június 17. 22:28  

Köszönöm,most már menni fog! Nagyon rendes Tőled,hogy segítettél!

Vavyan Fable

"Azt, amik vagyunk, a szavak csak sejtetik, el nem mondhatják."

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP