Ma délelőtt kerestem valami sós keltet az ebéd mellé, s Limaránál hamar meg is találtam.
Nem is írok receptet, mert szinte teljesen így készítettem. Csak annyi a különbség, hogy mielőtt felcsavartam a bagetteket, megkentem egy kis fokhagymás vajjal. Nem rontotta el.:-))
Köszönet a receptért!:-))
Így uzsonnára tökéletes lenne,biztos fincsi:-)
VálaszTörlésCsodaszépek!!! Szerettem volna nálad ebédelni, na majd legközelebb kilesem mikor sütsz ilyen finomságot és már robogok is hozzád.:))
VálaszTörlésSzépek lettek, biztos finomak is!
VálaszTörlésIlyet én is kérek reggelire. Sajt és fokhagyma, mindkettőt imádom.
VálaszTörlésNagyon szépek lettek
VálaszTörlésKöszi szépen mindenkinek!:-))
VálaszTörlés