
Hozzávalók:
1 fej szőlő/?,
1 sárgadinnye/200 Ft
20 dkg fagyasztott meggy,/200 Ft
1-2 nektarin felkockázva /60 Ft
2 dl tejföl,/100 Ft
1 kanál eperpudingpor,/30 Ft
8-10 dkg cukor/24 Ft
1 citrom leve/40 Ft
fahéj és szegfűszeg egészben ízlés szerinti mennyiségben/kb.50 Ft
Kb másfél -2 liter (ki milyen sűrűen szereti) vizet felteszek és összeforralom a cukorral és a fűszerekkel. Ha jól összefőtt, kiveszem a fűszereket. A tejfölt összekeverem az eperpudinggal és a levest ezzel behabarom,apránként hozzákeverve. Lekapcsolom és belerakom a citrom levét és a gyümölcsöket. Ezeket én már nem szoktam főzni. Jól lehűtve tálalom.
704 forint összesen, de nem fontos ennyi gyümölccsel készíteni .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése