Ez a recept sem nehéz és ilyenkor annyira üdítő, ha jól behűtjük.
Leírom én ,hogy készítem.
Először is készítettem egy cukros-citromos-fahéjas-szegfűszeges alaplevet .Jól lehűtöttem és gyümölcsöket válogattam vegyesen bele.
Dinnye.barack.meggy szőlő kb 600 Ft értékben.
Kb 50 dkg a gyümölcs, ami 2-3 dinnyébe tálalható.
Az alaplé az ugyanúgy készül,mint a gyümölcslevesnél,(habarás nélkül) de elég fél liter víz és ehhez még egy kis vörösbort szoktam önteni a végén. Persze, ha gyerek is eszik belőle. Az enyém ebből nem szokott. Túl dinnyés szerinte.
Jól néz ki, a tálalása remek!
VálaszTörlésMivel a fahéjas-szegfűszeges íz nagy kedvenc, és még gyönyörűen is van tálalva, én is kérek belőle, egy picit ... :-)))
VálaszTörlésKöszönöm!
VálaszTörlésKüldöm a kostolót!:-)
Egy kis süti is mellé?