2009. szeptember 5., szombat

Kolbászos tekercs

Ami még megtetszett Chef Vikinél rögtön, az a kolbászos stangli volt. Az alapötletet megtartottam. Vagyis, hogy paradicsomos szósz-kolbász-sajt egy tésztával, de én ezt egy pizzatésztára raktam, felcsavartam, csigákra vágtam, s úgy sütöttem meg.
A pizzareceptem a múltkori, a szósz nem ketchup, hanem pizzaszósz.
Az ötletet köszi ,Viki!

12 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó!! Laktató lehet, finom kis salátával, egy könnyű leves után, hmmm :-))

    VálaszTörlés
  2. Őszintén szólva most a "könnyű" leves nálunk a székelykáposzta volt.:-))

    VálaszTörlés
  3. Vagy reggelire, tízóraira. Vendégvárónak előre megsütve és 10 másodpercig mikróban felmelegítve...Nagyon jó kaja!

    VálaszTörlés
  4. Igen, igen, a székelykáposzta habkönnyű, mint a pille :-DDD
    Jól van, Nálatok is emberes kaják vannak.
    Azt hittem, csak mi élünk a hús-szalonna-kolbász triumvirátusban :-DDD

    VálaszTörlés
  5. Á ,dehogy!! Csak elég sokszor::-))
    Sajnos a fiam kedvenc sütije :a hús.

    VálaszTörlés
  6. Ezek a pizzatésztás tekercsek kapósak nálunk is. Jó is, hogy eszembe juttattad, hogy kolbásszal is isteni lehet. Köszi! ;)))

    VálaszTörlés
  7. Jól néz ki, én eleve teszek mindig a pizzás csiga szószába kolbászt, nekünk úgy jön be. Ez is nagyon fincsi lehet!

    VálaszTörlés
  8. Köszi lányok!Igazad volt Wise Lady,a vendégeink 10 perc alatt ezt kapkodták el. Meg a sonkás császárzsemlét. Azt majd holnap rakom fel.

    VálaszTörlés
  9. Írtam, de elveszett....
    Azt írtam, hogy a pizza jönet laposan, kereken feltekerve, bárhogy! Kolbásszal meg pláne!:DD

    VálaszTörlés
  10. Nálunk is imádjuk. Úgy kell visszafogni magam,hogy azért ne minden héten süssek!

    VálaszTörlés
  11. Hallatlan gyorsan elpárolgott - kettőnktől :-)

    Örülök, hogy nálatok is kapós volt!

    VálaszTörlés
  12. Hát Viki,szuper volt az ötlet!:-))
    Legközelebb hétköznap leveles tésztával készítem én is. Az aztán a gyors vacsora!

    VálaszTörlés