Ami még megtetszett Chef Vikinél rögtön, az a kolbászos stangli volt. Az alapötletet megtartottam. Vagyis, hogy paradicsomos szósz-kolbász-sajt egy tésztával, de én ezt egy pizzatésztára raktam, felcsavartam, csigákra vágtam, s úgy sütöttem meg.
A pizzareceptem a múltkori, a szósz nem ketchup, hanem pizzaszósz.
Az ötletet köszi ,Viki!
Ez nagyon jó!! Laktató lehet, finom kis salátával, egy könnyű leves után, hmmm :-))
VálaszTörlésŐszintén szólva most a "könnyű" leves nálunk a székelykáposzta volt.:-))
VálaszTörlésVagy reggelire, tízóraira. Vendégvárónak előre megsütve és 10 másodpercig mikróban felmelegítve...Nagyon jó kaja!
VálaszTörlésIgen, igen, a székelykáposzta habkönnyű, mint a pille :-DDD
VálaszTörlésJól van, Nálatok is emberes kaják vannak.
Azt hittem, csak mi élünk a hús-szalonna-kolbász triumvirátusban :-DDD
Á ,dehogy!! Csak elég sokszor::-))
VálaszTörlésSajnos a fiam kedvenc sütije :a hús.
Ezek a pizzatésztás tekercsek kapósak nálunk is. Jó is, hogy eszembe juttattad, hogy kolbásszal is isteni lehet. Köszi! ;)))
VálaszTörlésJól néz ki, én eleve teszek mindig a pizzás csiga szószába kolbászt, nekünk úgy jön be. Ez is nagyon fincsi lehet!
VálaszTörlésKöszi lányok!Igazad volt Wise Lady,a vendégeink 10 perc alatt ezt kapkodták el. Meg a sonkás császárzsemlét. Azt majd holnap rakom fel.
VálaszTörlésÍrtam, de elveszett....
VálaszTörlésAzt írtam, hogy a pizza jönet laposan, kereken feltekerve, bárhogy! Kolbásszal meg pláne!:DD
Nálunk is imádjuk. Úgy kell visszafogni magam,hogy azért ne minden héten süssek!
VálaszTörlésHallatlan gyorsan elpárolgott - kettőnktől :-)
VálaszTörlésÖrülök, hogy nálatok is kapós volt!
Hát Viki,szuper volt az ötlet!:-))
VálaszTörlésLegközelebb hétköznap leveles tésztával készítem én is. Az aztán a gyors vacsora!