2010. január 2., szombat

Hallal töltött pizza

A másik, amit még a pizzatésztából készítettem halas batyuféle lett. Trinitynél láttam meg ma, de ezt nem merném calzonénak nevezni, annyira nem szép.
A tölteléke paradicsomos hal, amit a kör alakúra nyújtott pizzatészta egyik felére tettem,

majd ráhajtottam a másik felét, majd kicsit bevagdostam, megnyomkodtam, s szintén előmelegített gőzős sütőben sütöttem készre kb. fél óra alatt.



6 megjegyzés:

  1. A pizza mindenhogyan finom! Miért kell bevagdosni, csak a díszítés miatt, vagy más szerepe is van?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez is calzone, ugyanis az "töltött"-et jelent, tehát megállja a helyét!! Igazad van, halas pizza is rég volt nálunk.....

    VálaszTörlés
  3. Köszi Wise Lady a Trinityt próbáltam utánozni,más szerepe nincs.:-))
    Köszi Trinity, a hal nálunk is mindig jöhet.:-))De azért a csülkös-káposztás se volt rossz:-))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól hangzik a halas is, simán szoktam halasat csinálni, de calzonénak még nem készítettem

    VálaszTörlés
  5. Szerintem lehet calzone,nagyon jól néz ki.

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon klassz ötlet. Imádom a töltött, calzone dolgokat.

    VálaszTörlés