A kalács sikerén felbúzdulva készítettem el a csigákat. A tésztája ugyanaz, mint a kalácsé, csupán annyi a különbség, hogy amikor megkel a tészta, csak három részre osztjuk. Majd miután kinyújtottuk, s megkentünk gombás krémmel, megszórtuk paprikával, sajttal , feltekerjük bejgliszerűen. Ezután kb.1 cm-es csigákra vágjuk fel, s így ültetjük a tepsibe.Félóra újabb kelés után sütjük meg szintén előmelegített, kb.170 fokos, gőzös sütőben. Ez a változat is finomra sikeredett.
Mekkora ötlet gombával tölteni! Imádom.....:))
VálaszTörlésNekem is nagyon tetszik,de nézz be hozzám légyszi!!!!!!!!!!!4
VálaszTörlés2.-ik felszólítás csajos!!!!:-DDDDDD
Guuuszta! :) Imádom!
VálaszTörlésAhogy a kalács is, a csiga is mámor!
VálaszTörlésFenséges, igazi álom
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésIsteni finom lehet!
Nagyon guszta!! Én is imádnám, kérhetnék pár csigácskát??? Isteni lehet ezzel a gombás töltelékkel.:)
VálaszTörlésBenzsi, nagyon finom, főleg, ha finom a gomba!:-))
VálaszTörlésöszönöm Belly, már rohantam is!:-))
Köszi Ami!:-))Készítsd el, nem bánod meg!
Viki, ahogy mondod!:-))Te is gombarajongó vagy, ugye?
Köszi Bianka!:-))
Igen Kriszta, az!:-))
Köszi Gizi, küldöm!:-))
Erről meg lemaradtam, pedig imádjuk a gombát. A párom a gombakrémes melegszendvicsért odáig van, ezt is meg kell süssem. Mentettem. :)
VálaszTörlés