Mikor Limaránál láttam a húsos kiflit, rögtön elmentettem kipróbálásra, persze darált húsom nem volt, viszont finom "csülöksonkát" vettem, úgyhogy az került bele.
A többi ugyanaz, csak én a sonkát vágtam apró kockákra és azt raktam a kiflik felső felére.
A tetejére pedig szezámmagot szórtam. Finom lett nagyon, köszönet érte!
Gyönyörű lett, Andi! Már nagyon-nagyon ügyesen alkotod a kifliket. A tartalma is isteni lehet :-))
VálaszTörlésElfelejtettem,hogy a belsejét lefényképezzem..
VálaszTörlésDe elfogyott a töltött paprikához,mire megtehettem volna :-))
Köszi Yasmine,kedves tőled,pláne,hogy Te ebben a témában már totál profi lettél:-)))
VálaszTörlésNagyon kívánatosak! Szívesen megkóstoltam volna én is! :))
VálaszTörlésÁ ez nagyon finom lehetett, és szépek is! Tényleg profi.
VálaszTörlésKöszi Nektek is csajok!:-))
VálaszTörlésEz nagyon finom lehet-gratulálok!!!
VálaszTörlésKöszönöm, és Te mikor alszol?
VálaszTörlésMár biztos nincs, ugye? Elkéstem...:(
VálaszTörlésSzepyke Neked mindíg van mááááásik.:-))))
VálaszTörlésGyere csak,sütök valami gyorsan.-))
Andi, ezek nagyon jól néznek ki, ha nem tudnám, hogy húsos, biztos beleharapnék!:))
VálaszTörlésMajd legközelebb készítek Neked anélkül,jó?:-))
VálaszTörlésOké, várom a receptet!:))
VálaszTörlés