2009. október 11., vasárnap

LImara húsos kiflije sonkával.

Mikor Limaránál láttam a húsos kiflit, rögtön elmentettem kipróbálásra, persze darált húsom nem volt, viszont finom "csülöksonkát" vettem, úgyhogy az került bele.
A többi ugyanaz, csak én a sonkát vágtam apró kockákra és azt raktam a kiflik felső felére.
A tetejére pedig szezámmagot szórtam. Finom lett nagyon, köszönet érte!

13 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett, Andi! Már nagyon-nagyon ügyesen alkotod a kifliket. A tartalma is isteni lehet :-))

    VálaszTörlés
  2. Elfelejtettem,hogy a belsejét lefényképezzem..
    De elfogyott a töltött paprikához,mire megtehettem volna :-))

    VálaszTörlés
  3. Köszi Yasmine,kedves tőled,pláne,hogy Te ebben a témában már totál profi lettél:-)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kívánatosak! Szívesen megkóstoltam volna én is! :))

    VálaszTörlés
  5. Á ez nagyon finom lehetett, és szépek is! Tényleg profi.

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon finom lehet-gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, és Te mikor alszol?

    VálaszTörlés
  8. Már biztos nincs, ugye? Elkéstem...:(

    VálaszTörlés
  9. Szepyke Neked mindíg van mááááásik.:-))))
    Gyere csak,sütök valami gyorsan.-))

    VálaszTörlés
  10. Andi, ezek nagyon jól néznek ki, ha nem tudnám, hogy húsos, biztos beleharapnék!:))

    VálaszTörlés
  11. Majd legközelebb készítek Neked anélkül,jó?:-))

    VálaszTörlés