Gombás csiga

>> 2010. október 1., péntek

A kalács sikerén felbúzdulva készítettem el a csigákat. A tésztája ugyanaz, mint a kalácsé, csupán annyi a különbség, hogy amikor megkel a tészta, csak három részre osztjuk. Majd miután kinyújtottuk, s megkentünk gombás krémmel, megszórtuk paprikával, sajttal , feltekerjük bejgliszerűen. Ezután kb.1 cm-es csigákra vágjuk fel, s így ültetjük a tepsibe.Félóra újabb kelés után sütjük meg szintén előmelegített, kb.170 fokos, gőzös sütőben. Ez a változat is finomra sikeredett.


9 megjegyzés:

KryaSpirit 2010. október 1. 10:25  

Mekkora ötlet gombával tölteni! Imádom.....:))

Belly 2010. október 1. 10:50  

Nekem is nagyon tetszik,de nézz be hozzám légyszi!!!!!!!!!!!4

2.-ik felszólítás csajos!!!!:-DDDDDD

Ami 2010. október 1. 10:55  

Guuuszta! :) Imádom!

Chef Viki 2010. október 1. 10:57  

Ahogy a kalács is, a csiga is mámor!

Bianka 2010. október 1. 15:38  

Fenséges, igazi álom

Kriszta 2010. október 1. 17:59  

Szia!
Isteni finom lehet!

Gizi 2010. október 2. 15:05  

Nagyon guszta!! Én is imádnám, kérhetnék pár csigácskát??? Isteni lehet ezzel a gombás töltelékkel.:)

Andi/cuki 2010. október 3. 17:14  

Benzsi, nagyon finom, főleg, ha finom a gomba!:-))
öszönöm Belly, már rohantam is!:-))
Köszi Ami!:-))Készítsd el, nem bánod meg!
Viki, ahogy mondod!:-))Te is gombarajongó vagy, ugye?
Köszi Bianka!:-))
Igen Kriszta, az!:-))
Köszi Gizi, küldöm!:-))

Raindrop 2010. október 3. 17:58  

Erről meg lemaradtam, pedig imádjuk a gombát. A párom a gombakrémes melegszendvicsért odáig van, ezt is meg kell süssem. Mentettem. :)

Vavyan Fable

"Azt, amik vagyunk, a szavak csak sejtetik, el nem mondhatják."

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP