Rántott medve-sajt
>> 2010. március 5., péntek
Tudom, hogy semmi különleges nincs egy rántott sajtban, de míg Zoli kollégám nem javasolta a rántott medve-sajt elkészítését eszembe sem jutott volna. Aztán megláttam Andi konyhájában is, úgyhogy ez lett a tegnapi gyors vacsi. S azt gondoltam, hátha más se próbálta még,pedig nagyon megéri, mert nagyon finom. Igazából csak annyit írnék a recept gyanánt, hogy a sajtot kétszer kell panírozni, s aztán nagyon gyorsan megsül forró olajban. Mi a natúr változatot ettük, nekem állagra a camembertre hasonlított. . Ráadásul 2 doboz sajt elég volt hasábkrumplival hármunknak. A többi ízesítésűt is ki fogjuk próbálni, köszönet érte!:-))
10 megjegyzés:
Jó ötlet, holnap én is kipróbálom :)
Ez tetszik. Én is sütök ilyet.
Nem folyik szét a dupla panírban?
Én is kipróbálom. Köszi
Bizony, jó, hoyg közzétetted!:) Igaz, szörnyen ritkán veszünk iylet, de egyszer kipróbálom! Tényleg jó lehet gyors vacsorának!:) Köszi.:)
Minden napi reggelim a medve
sajt. Főleg a friss joghurtos. Ezt így még nem ettem, ki kell majd próbálnom
Jucy köszi,próbáld,nem fogsz csalódni!:-))
Köszi Wise Lady!:-))Nem folyik ki,de nagyon gyorsan megsül.Kb.2 perc.
Köszi Andi!:-))
Sedith,de jóhogy jöttél!:-))Tegnap nem bírtam felmenni hozzád gratulálni,ezért most innen sok-sok gratula!:-))
Köszi egyébként én sem vettem mostanában ilyet. Inkább a kenhetőt szoktam a sonkakockák alá kenni a joghurtos-kiflimhez.
Bianka,akkor ez Neked főleg való!:-))Biztos ízleni fog!:-))
Nagyon nagy ötlet, én is kipróbálom. Köszi! :))
:D Milyen nagy ötlet!
Ráadásul van ízesített változat is, egyszerre többfélét lehet varázsolni. Igazi vendégváró!
Köszi csajok!:-))Ti is próbáljátok ki nyugodtan, mi asszem leszokunk a Trapistáról:-))
köszi az ötletet!
Hozott a hugom a barátjától 2 doboz medve sajtot, mert ők nem szeretik, de nem akarták kidobni, és nemsokára lejárnak.
Megjegyzés küldése