LImara húsos kiflije sonkával.
>> 2009. október 11., vasárnap
Mikor Limaránál láttam a húsos kiflit, rögtön elmentettem kipróbálásra, persze darált húsom nem volt, viszont finom "csülöksonkát" vettem, úgyhogy az került bele.
A többi ugyanaz, csak én a sonkát vágtam apró kockákra és azt raktam a kiflik felső felére.
A tetejére pedig szezámmagot szórtam. Finom lett nagyon, köszönet érte!
13 megjegyzés:
Gyönyörű lett, Andi! Már nagyon-nagyon ügyesen alkotod a kifliket. A tartalma is isteni lehet :-))
Elfelejtettem,hogy a belsejét lefényképezzem..
De elfogyott a töltött paprikához,mire megtehettem volna :-))
Köszi Yasmine,kedves tőled,pláne,hogy Te ebben a témában már totál profi lettél:-)))
Nagyon kívánatosak! Szívesen megkóstoltam volna én is! :))
Á ez nagyon finom lehetett, és szépek is! Tényleg profi.
Köszi Nektek is csajok!:-))
Ez nagyon finom lehet-gratulálok!!!
Köszönöm, és Te mikor alszol?
Már biztos nincs, ugye? Elkéstem...:(
Szepyke Neked mindíg van mááááásik.:-))))
Gyere csak,sütök valami gyorsan.-))
Andi, ezek nagyon jól néznek ki, ha nem tudnám, hogy húsos, biztos beleharapnék!:))
Majd legközelebb készítek Neked anélkül,jó?:-))
Oké, várom a receptet!:))
Megjegyzés küldése