LImara húsos kiflije sonkával.

>> 2009. október 11., vasárnap

Mikor Limaránál láttam a húsos kiflit, rögtön elmentettem kipróbálásra, persze darált húsom nem volt, viszont finom "csülöksonkát" vettem, úgyhogy az került bele.
A többi ugyanaz, csak én a sonkát vágtam apró kockákra és azt raktam a kiflik felső felére.
A tetejére pedig szezámmagot szórtam. Finom lett nagyon, köszönet érte!

13 megjegyzés:

Yasmine 2009. október 11. 11:06  

Gyönyörű lett, Andi! Már nagyon-nagyon ügyesen alkotod a kifliket. A tartalma is isteni lehet :-))

Andi/cuki 2009. október 11. 11:19  

Elfelejtettem,hogy a belsejét lefényképezzem..
De elfogyott a töltött paprikához,mire megtehettem volna :-))

Andi/cuki 2009. október 11. 11:20  

Köszi Yasmine,kedves tőled,pláne,hogy Te ebben a témában már totál profi lettél:-)))

Limara 2009. október 11. 18:57  

Nagyon kívánatosak! Szívesen megkóstoltam volna én is! :))

Wise Lady 2009. október 11. 19:54  

Á ez nagyon finom lehetett, és szépek is! Tényleg profi.

Andi/cuki 2009. október 11. 21:08  

Köszi Nektek is csajok!:-))

trinity 2009. október 13. 0:24  

Ez nagyon finom lehet-gratulálok!!!

Andi/cuki 2009. október 13. 10:48  

Köszönöm, és Te mikor alszol?

szepyke 2009. október 14. 20:02  

Már biztos nincs, ugye? Elkéstem...:(

Andi/cuki 2009. október 14. 21:00  

Szepyke Neked mindíg van mááááásik.:-))))
Gyere csak,sütök valami gyorsan.-))

Benzsi 2009. október 15. 19:38  

Andi, ezek nagyon jól néznek ki, ha nem tudnám, hogy húsos, biztos beleharapnék!:))

Andi/cuki 2009. október 15. 20:52  

Majd legközelebb készítek Neked anélkül,jó?:-))

Benzsi 2009. október 16. 19:28  

Oké, várom a receptet!:))

Vavyan Fable

"Azt, amik vagyunk, a szavak csak sejtetik, el nem mondhatják."

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP